fbpx

Start jouw holistische avontuur samen met mij!

De kracht van de natuur

~ alles is frequentie ~

Er is niets normaler dan in harmonie met de natuur te leven. Je staat op als de zon opkomt en je gaat naar bed als de zon onder is. Met de kippen op stok of een winterslaap houden zijn voorbeelden uit onze taal met een diepere betekenis. Het zijn de dieren die het ons voordoen maar we hebben er niet altijd oog voor. 
Of tijd. Want in onze samenleving is er niet veel tijd of ruimte om in harmonie met de natuur te leven. We moeten zoveel. Vooral van onszelf, maar dat heeft niet altijd in ons gezeten. 

Het is ons met de paplepel ingegeven. Goed luisteren, je netjes gedragen, goed je best doen op school, hoge punten halen, verder leren, nee liever niet iets met kunst of zo, daar wordt je niet rijk van. Ga maar een vak leren, dan kom je er wel. Je papiertje halen, dat is pas belangrijk!
En dan ben je volwassen, heb je 1 of 2 studies of opleidingen (half) afgemaakt en heb je nog nauwelijks contact met jezelf of de natuur. Al je eigen gedachtes en gevoelens zijn je afgeleerd en je bent een bolwerk van aangeleerde kennis en gevoelens. Want we komen op aarde met een missie. Die we vergeten zodra we geboren worden en vervolgens gedurende ons leven weer mogen ontdekken. Het grote avontuur dat jouw leven is! Jij komt niet voor niets nu op het pad van de oliën, de oerkracht trekt aan jou.


Essentiële oliën hebben die oerkracht in zich. De kracht van planten of kruiden die geworteld zijn in de aarde. Daar waar wij ons vaak niet (kunnen) verbinden met de frequentie van de aarde, brengen essentiële oliën ons alle frequenties die we nodig hebben. Op ieder moment van de dag, op ieder moment in ons leven. 
Iedere olie heeft zijn eigen frequentie. De aarde ook, dit noemen we de Schumann resonantie. Oude volkeren kennen deze verbinding met de energie van de aarde die ons zelf herstellend vermogen vergroot om zodoende gezond en vitaal te blijven. De voornaamste resonantie bedraagt 7.83 Hz en de mens, dieren en planten stemmen zich hierop af. Hierdoor wordt het elektromagnetische veld van iedere levende cel beïnvloedt. 

Dat betekent dus eigenlijk, dat alle materie, alles wat er is, trilt. De mens bestaat uit cellen en cellen bestaan uit DNA. Hierin hebben wetenschappers lichtdeeltjes ontdekt die een hoge frequentie hebben. Als je ziek wordt dimmen deze en gaat de trillingsfrequentie omlaag. Zelfs gedachten en woorden dragen een trilling met zich mee, zoals dr. Masaru Emoto met zijn waterexperimenten liet zien.

Hoe bijzonder is het dan dat er voor iedere toestand van jou, voor iedere frequentie, een passende olie bestaat? Young Living doet al jaren niets anders dan oliën met deze enorme kracht maken en heeft met deze kennis ook blends samengesteld die jouw frequenties kunnen verhogen. Die kennis is er en je kunt dit zelfs meten, daar hebben we de iTovi voor.
Zo kun je je dus weer verbinden met de natuur zonder dat je op dat moment toegang hebt tot bepaalde kruiden of planten. Kun je weer aarden en ervaren wat de kracht van de natuur is, wat jouw kracht is! Uit een flesje. Want bij Young Living gebruiken ze alleen maar planten en kruiden van de hoogste kwaliteit en dat wil eigenlijk zeggen met de hoogste frequentie.

Met jouw starterkit ontvang je de kracht van moeder Aarde die je op ontelbare manieren kunt inzetten om jouw frequentie te verhogen als het nodig is. Stel je vragen in onze Holy Oils community of bekijk en download onze infogids onderaan de pagina en voel hoe hoog de frequentie is als alle neuzen dezelfde kant opstaan, namelijk de kant van de natuur ❥

Hoe begin je?

Hiernaast staan de oliën uit de starterkit van Young Living afgebeeld met een korte uitleg over hun werking. Deze zorgvuldig gekozen oliën ontvang je als je je lid maakt, samen met de diffuser naar jouw keuze. Het is jouw investering in jouw leven, in jouw gezondheid, op naar een gifvrij leven voor jou en de wereld!

Want het medicijnkastje ga je niet meer gebruiken. Je vervangt je pijnstillers door pepermunt of panaway, je ondersteunt je spijsvertering met digize optimaal, je slaapt als een roos met lavendel, verhelpt allergiën met het hooikoorts trio en de griep heeft geen grip meer met thieves in huis.

Wanneer gebruik je ze?

Essentiële oliën van de hoogste kwaliteit, waarmee ik zo ontzettend graag werk! Wanneer gebruik ik ze?

~ bij het cuppen om nog dieper te kunnen werken en je lijf te ondersteunen tijdens en na de behandeling.
~ in de keuken zijn ze voor mij onmisbaar. Een enkele druppel maakt al zo een verschil in gerechten! Maar denk ook aan vanille of kaneel in gebak, betaalbaar en zo zuinig in gebruik
~ in de wasmachine want de was wordt schoon en fris zonder giftige stoffen. Zeker voor onze gasten in de lodge belangrijk
~ in de badkamer gebruik ik de verzorgingsproducten van Young Living. Onder de douche, voor mijn lijf en haren, op mijn huid
~ schoonmaken in huis en in de lodge doe ik alleen maar met Thieves householdcleamer en soms nog azijn. Ik vind het zo belangrijk dat er geen giftige schoonmaakmiddelen in huis maar ook in de afvoer komen. We hebben een septische tank en die wordt schoongehouden door bacteriën. Dat natuurlijke milieu wil ik zeker niet verstoren
~ ik hou ons huis vrij van mieren door een geheel natuurlijke spray van deze oliën
~ onze hond en kippen blijven gezond en vrij van ongedierte (vlooien, teken en bloedluis) door essentiële oliën

Met mijn iTovi kan ik jouw frequenties meten! Dit apparaat meet nauwkeurig jouw frequenties in je hele lichaam. Je lijf vertelt het verhaal en de iTovi scant precies waar je lichaam extra aandacht mag krijgen. Zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel niveau, waaronder de spijsvertering, organen en gemoedstoestand.

Keer op keer blijkt dat de uitkomsten naadloos aansluiten bij jouw toestand en geeft precies aan welke oliën op welke systemen een bijdrage kunnen leveren. Het eventueel aanpassen van je voeding en leefpatroon is uiteraard de beste basis voor een goede gezondheid.


Wil jij ook aan de slag met deze krachtpatsers, thuis of misschien zelfs in je praktijk?

Werken met deze bijzondere oliën is enorm dankbaar. Thuis ervaar je enorm veel momenten van rust, opluchting, bevrijding en hulp, maar als je ze gaat inzetten in je dagelijkse werk, dan zijn de resultaten verbluffend!

Zoals ik het ervaar bij cupping, kan alleen al een geur mensen meer open doen stellen. Hun boosheid of frustratie ‘verdampen’ of zelfs klachten vlot verlichten. Het is niet zo dat de oliën aandoeningen per sé genezen. Maar we weten allemaal dat genezing vaak een langdurig(er) proces is en de kans op terugval groot is. Als je dan met een roller, créme of druppels dit proces kunt ondersteunen, dan vind ik dat geweldig. Ik weet hoe het is om met eczeem rond te lopen, de hele dag jeuk te hebben. Anderen hebben veel last van hoofdpijnen of gewrichtsklachten. Ter ondersteuning van jouw behandeling(en) is er altijd een olie te vinden!

Ben jij ook enthousiast en zou je ook anderen willen coachen en helpen ontdekken wat essentiële oliën kunnen betekenen in hun gezin- of beroepsleven? Dan is er plek in ons mooie Holy Oils team en combineer je zo een passie met een inkomen. De een wil haar maandelijkse bestelling terugverdienen en de ander wil nog veel meer mensen bewust maken en kan hiermee een prachtig passief inkomen opbouwen. Neem gerust contact met mij op als je hierover wilt sparren,

Wil je meteen je starterkit bestellen, dat kan! Klik dan hier en zoek jouw kit uit, kun je meteen aan de slag!
Wil je eerst meer weten of ben je gewoon geïnteresseerd, bel, app (0034 633 209 613) of mail me (info @ fincatiniso.com) en vraag me alles wat je wilt weten! Ik kan niet wachten om mijn enthousiasme met jou te delen ♡

Lieve groet, Charlotte

Mijn Young Living member nummer is 38109637.

NIEUWE Infoguide – HOLY OILS_NL

  

Choose your language: