fbpx
Ervaar de kracht van Transformational Cupping®

Welkom in de wereld van Transformational Cupping!

Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding ~ Hippocrates

Leuk dat je komt kijken op mijn pagina over Transformational Cupping. Bij de Transformational Cupping Methode® van Kim Cupping komen alle belangrijke pijlers samen. Lichamelijke & geestelijke gezondheid en voeding. Ik ben een gecertificeerd Transformational Cupping therapeut en orthomoleculair voedingsdeskundige.

We bekijken jouw lichaam holistisch en pakken ook kwalen op deze manier aan. Wil je van je weduwebult af? Baal je van je cellulitis? Heb je last van je onderrug omdat je teveel zittend werkt? Heb je al jaren last van je schouder en kom je er maar niet vanaf? Zware benen of een dof gevoel? Heb je een slechte doorbloeding of last van koude handen en voeten?
Als je mijn boek ECHT LEVEN door ECHT ETEN hebt gelezen weet je dat klachten vaak in relatie staan tot trauma’s. Dat kan de echtscheiding van je ouders zijn, maar ook een auto-ongeluk. Zaken waar je je soms niet eens meer bewust van bent maar die een impact op je huidige gezondheid hebben.

Door laagje voor laagje letterlijk af te pellen kunnen we samen tot de kern komen van kwalen op mentaal en fysiek vlak. Het is gebleken dat Transformational Cupping energetische behandelingen zeer goed ondersteunt door het lichaam te reinigen op lichamelijk vlak van opgeslagen trauma’s. Graag werk ik dan ook samen met therapeuten om zo nog mooiere en diepere resultaten te kunnen behalen!

Hoe werkt het?

Transformational Cupping is geen reguliere cupping. Alles wordt in beweging gebracht door de cup welke vacuum wordt getrokken en dan verhardingen en verklevingen gaat losmaken. Ik beweeg de cup in korte en snelle halen om ervoor te zorgen dat er weer ruimte ontstaat. Doordat het bloed weer beter kan gaan stromen brengt het zuurstof tot in de kleinste cellen en transporteert het afvalstoffen naar de uitscheidingsorganen. Op deze manier werk je zowel op mentale als fysieke lagen. Je realiseert je niet wat je allemaal meesleept tot je het kwijt bent!

Hoe verloopt een behandeling?

Je bent welkom in mijn heerlijke behandelkamer of we werken in de tuin of bij het zwembad als het weer het toelaat. Maar ik kom ook naar jou toe met mijn mobiele massagetafel, naar je huis, hotel of appartement.
We bespreken jouw vragen en wensen en ik ga aan de slag! Ik ga luisteren naar jou en je lichaam en samen ontdekken we wat het lichaam vraagt. Dit is een prachtige samenwerking waarbij ik altijd incheck bij het lijf. Ik gebruik een heerlijke olie en indien nodig essentiële oliën met glazen cups in verschillende maten, zodat ze gemakkelijk over je huid glijden. We gaan verklevingen opsporen en zorgen dat alles weer vrij kan stromen!

Ik werk effectief en doelgericht!

Welke klachten kunnen we aanpakken?

Cellulitis, striae, littekens, rimpels, stijve gewrichten, hoofd & nekklachten, migraine, restless legs, ademhalingsproblemen, lymfe verstoringen, oude ongeluksklachten, pijnklachten door fibromyalgie of reuma en nog veel meer.

Essentiële oliën

Ik maak tevens gebruik van essentiële oliën om behandelingen te ondersteunen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Wat zijn de kosten?

In de praktijk wijst zich uit dat je prachtige en vooral blijvende restulaten behaald na reeds 3 behandelingen. Een gezonde leefstijl ondersteunt het cuppen en ik zal je dan ook alle informatie geven die je nodig hebt om zelf hieraan bij te dragen.

Cupping sessie 45 min € 50,-

Cupping sessie 60 min € 55,-

Cupping sessie 90 min € 75,-

Eenmalig kennismakings pakket: 3 behandelingen van een uur € 150,-, bij de eerste behandeling te betalen.

De eerste 25km (heen en terug, 50km totaal) zijn voor mijn kosten, is de afstand verder dan tel ik € 0,19 per gereden km.

Bel of whatsapp voor een afspraak of meer informatie: 0034 633 209 613

Tot ziens, ik kijk ernaar uit om jou te mogen ondersteunen!
Liefs, Charlotte

4 reacties

 1. Ik ben bij Charlotte uitgekomen met een blessure vanuit mijn schouderblad naar mijn borst (mogelijk door een verkeerde houding na een eerdere hernia). Fysio en acupunctuur behandelingen boden onvoldoende resultaat en na maanden van ongemak (met het hoogtepunt mijn arm niet meer boven mijn hoofd kunnen brengen) toch maar besloten mezelf te laten cuppen.

  Charlotte was zo lief om de behandelingen bij mij thuis uit te voeren. Ze is ontzettend professioneel en heeft een warme persoonlijkheid. Voor de behandeling vraagt ze specifiek naar de klachten en je verwachtingen, en ook tijdens de behandeling vraagt ze regelmatig of alles nog prettig aanvoelt of dat je specifieke wensen hebt, niemand kent zijn lichaam tenslotte zo goed als jij zelf. De behandeling zelf was heel ontspannend, soms een wat pijnlijker plekje, maar absoluut geen echte pijn. Na de behandeling was alles een beetje rood, maar dit was na een paar uurtjes zo goed als weg.
  De dag van het cuppen krijg je het advies om rustig aan te doen en goed naar je lichaam te luisteren. Ik ben diezelfde avond vroeg gaan slapen en heb in jaren niet zo fijn en lang geslapen.

  In totaal heb ik nu 3 behandelingen gehad en zijn de klachten zo goed als weg. Maar ik kom zeker bij je terug Charlotte, al is het alleen maar omdat een cupping behandeling gewoon een cadeautje voor jezelf is.

  Nogmaals hartelijk bedankt, voor de behandeling, je luisterend oor en de fijne gesprekken, veel liefs en tot snel.

  • Lieve Samantha,
   zo blij om te lezen dat we samen zo een prachtig resultaat hebben bereikt!
   Dankbaar voor je mooie woorden en voor onze connectie Samantha.
   Tot gauw,
   liefs, Charlotte

 2. Ik heb nu 3 keer op de tafel van Charlotte gelegen. Eigenlijk heb ik altijd, jarenlang al, last van rug en nek. Ik heb een zittend beroep al jaren. Al na de 1e keer cuppen voelde mn nek na afloop heerlijk losjes.
  Die dag en ook dagen daarna voelde ik me heerlijk.

  Na 6 weken is mn nek weer onder handen genomen. Voor het mooie hadden we dat eerder moeten doen maar de tweede keer cuppen hebben we de billen gedaan. Ik ben mooi van mn verkleving af op de bil en voelen mn billen minder ijsklomp aan… alhoewel daar denkt mn man echt anders over.

  Charlotte is heel professioneel en heeft erg veel kennis over lijf en voeding. Meteen toen ik mn auto uit stapte voelde ik me op mn gemak. De behandeling is niet altijd even fijn op dat moment… maar dat betekent juist dat het cuppen nodig is.

  Bedankt Charlotte!

  Xx Bernadette

  • Lieve Bernadette,
   wauw wat geweldig om te lezen dit, dankjewel voor je mooie woorden!
   Jouw lichaam lag er letterlijk op te wachten en reageert zo mooi op de behandelingen! Je geeft heel goed aan waar je ondersteuning nodig hebt en ik vind het fantastisch dat we samen zo mooie resultaten bereiken mogen!
   Het is voor mij een voorrecht om jou hierin te mogen begeleiden, dankjewel voor je vertrouwen!
   XXX

Geef een reactie

Choose your language: