fbpx
Ervaar de kracht van Transformational Cupping®

Welkom in de wereld van Transformational Cupping!

Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding ~ Hippocrates

Leuk dat je komt kijken op mijn pagina over Transformational Cupping. Bij de Transformational Cupping Methode® van Kim Cupping komen alle belangrijke pijlers samen. Lichamelijke & geestelijke gezondheid en voeding. Ik ben een gecertificeerd Transformational Cupping therapeut en orthomoleculair voedingsdeskundige.

We bekijken jouw lichaam holistisch en pakken ook kwalen op deze manier aan. Wil je van je weduwebult af? Baal je van je cellulitis? Heb je last van je onderrug omdat je teveel zittend werkt? Heb je al jaren last van je schouder en kom je er maar niet vanaf? Zware benen of een dof gevoel? Heb je een slechte doorbloeding of last van koude handen en voeten?
Als je mijn boek ECHT LEVEN door ECHT ETEN hebt gelezen weet je dat klachten vaak in relatie staan tot trauma’s. Dat kan de echtscheiding van je ouders zijn, maar ook een auto-ongeluk. Zaken waar je je soms niet eens meer bewust van bent maar die een impact op je huidige gezondheid hebben.

Door laagje voor laagje letterlijk af te pellen kunnen we samen tot de kern komen van kwalen op mentaal en fysiek vlak.

Hoe werkt het?

Transformational Cupping is geen reguliere cupping. Alles wordt in beweging gebracht door de cup welke vacuum wordt getrokken en dan verhardingen en verklevingen gaat losmaken. Ik beweeg de cup in korte en snelle halen om ervoor te zorgen dat er weer ruimte ontstaat. Doordat het bloed weer beter kan gaan stromen brengt het zuurstof tot in de kleinste cellen en transporteert het afvalstoffen naar de uitscheidingsorganen. Op deze manier werk je zowel op mentale als fysieke lagen. Je realiseert je niet wat je allemaal meesleept tot je het kwijt bent!

Hoe verloopt een behandeling?

Je bent welkom in mijn heerlijke behandelkamer of we werken in de tuin of bij het zwembad als het weer het toelaat. Maar ik kom ook naar jou toe met mijn mobiele massagetafel, naar je huis, hotel of appartement.
We bespreken jouw vragen en wensen en ik ga aan de slag! Ik ga luisteren naar jou en je lichaam en samen ontdekken we wat het lichaam vraagt. Dit is een prachtige samenwerking waarbij ik altijd incheck bij het lijf. Ik gebruik een heerlijke olie en indien nodig essentiële oliën met glazen cups in verschillende maten, zodat ze gemakkelijk over je huid glijden. We gaan verklevingen opsporen en zorgen dat alles weer vrij kan stromen!

Ik werk effectief en doelgericht!

Welke klachten kunnen we aanpakken?

Cellulitis, striae, littekens, rimpels, stijve gewrichten, hoofd & nekklachten, migraine, restless legs, ademhalingsproblemen, lymfe verstoringen, oude ongeluksklachten, pijnklachten door fibromyalgie of reuma en nog veel meer.

Essentiële oliën

Ik maak tevens gebruik van essentiële oliën om behandelingen te ondersteunen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Wat zijn de kosten?

Cupping sessie 30 min € 30,-

Cupping sessie 60 min € 60,-

Cupping sessie 90 min € 90,-

Bel of whatsapp voor een afspraak: 0034 633 209 613

Geef een reactie

Choose your language: