fbpx

Welkom in Hasselt bij Hof van In van Ingrid en Rob op zondag 22 september 2024!

Wat houdt deze dag in?

We willen er allemaal mooi uitzien en ons goed voelen. En daar gooien we soms heel veel geld tegenaan, van dure crèmes tot pillen en misschien zelfs plastische chirurgie. En toch vind je soms dat het niet goed voelt, niet zo eruit ziet als je hoopte en je voert voor je gevoel een machteloze strijd tegen het ouder worden en de tekenen daarvan!

Wat nou, als Marcella Roemgens ~ anti-aging expert en Charlotte Van Loo ~ schrijfster en orthomoleculair therapeut, beiden 50+, als geen ander weten wat de geheimen van mooi en gezond ouder worden zijn? Dat Charlotte na een heftige gezondheidstegenslag jarenlang onderzoek deed naar de relatie van de darm en gezondheid en dat dit direct gevolgen heeft voor je huid, vitaliteit en gezondheid?

Anti-aging

Had jij gedacht dat bouillon een waar levenselixer is? Dat het je darm geneest, maar hierdoor ook je slijmvliezen, je huid, je nagels en je haren laat stralen? Charlotte schreef er een boek over, welk jullie allemaal die dag ontvangen, en gaat in haar masterclass uitleggen hoe dit werkt. Want: stralend en vitaal ouder worden, het kan!

We delen onze kennis met jullie die dag en samen gaan we aan de slag met face cupping & yoga, waarbij we een face serum gebruiken met fantatische essentiële oliën. En wat deze krachtpatsers voor jouw huid en gezondheid kunnen betekenen, daar vertellen we zeker meer over! Uiteraard ontvangen jullie de cups en een flesje van dit Glow Serum ook voor thuis!

Praktische gegevens

 • Kosten voor de gehele dag inclusief alle versnaperingen, lunch, masterclasses, workshop, goody bag (inclusief boek, Glow Serum, cups en hand-out) en vrij gebruik van de gehele Wellness van ‘Hof van In’ zijn slechts € 185 per persoon! Reserveer snel uw plek, want VOL=VOL
 • Afmelden kan tot 1 augustus met 100% terugbetaling, daarna is geen restitutie mogelijk helaas. Je kunt je plekje wel aan iemand (die je kent) afstaan.
 • Programma zie boven. Om 17:00 uur sluiten we de dag gezamenlijk af onder het genot van een hydraterende mocktail.

  Neem direct contact met Hof van In op voor onderstaande mogelijkheden:
 • Wilt u blijven dineren of zelfs overnachten? Dat kan! ‘Hof van In’ heeft voor u een prachtig aanbod:
  • reserveert u een van de 7 prachtige suites dan betaalt u €80 voor een gedeelde tweepersoonskamer per persoon en € 140 voor een single bezetting. Deze prijs is inclusief gebruik van de Wellness faciliteiten tot 22:00 uur op zondag, ontbijt op maandag en gebruik van de Wellness faciliteiten op maandag tot 12:00 uur.
  • u bent welkom voor het diner (met of zonder overnachting) voor € 30 inclusief water exclusief drank

Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met Charlotte via whatsapp 0034-633209613 (Spaans nummer) of via mail: info@fincatiniso.com of Rob&Ingrid van ‘Hof van In’

AANMELDEN kan hier!

  Geef een reactie

  Choose your language: