fbpx
Jouw gezondheid resetten op basis van jarenlang vergaarde kennis. We kijken naar vertering, darmgezondheid, beweging, glutenvrije gerechten, gefermenteerde voeding en leren jou alles wat we weten tijdens onze masterclasses. Je gaat bewegen in het prachtige natuurpark hier, ontdoet je lijf van onnodige balast dmv Transformational Cupping en yoga. Je gaat als herboren naar huis!
Woensdag 11 t/m zondag 15 september 2024 is het volgende retreat voor Bocairent, Spanje gepland. 75% VOL

Lees&kijk de recensies van oud-deelnemers onderaan!


Boek meteen!Boek meteen!
Boek hier jouw retreat

RECENSIES


Wat een ontzettend mooie ervaring was dit! We wisten totaal niet wat we moesten verwachten voordat we aan dit avontuur begonnen. Als stel samen meedoen aan een retreat. Nou, dat was ver boven verwachting kan ik je vertellen! 

Jullie ontvingen ons met open armen, vol enthousiasme op een prachtige locatie; Mariola Secreta waar de eigenaren Ben en Andrea met net zoveel enthousiasme voor ons klaar stonden! 

De retreat ging van start met een geweldige groep! Allemaal met 1 doel; kennis vergaren en genieten. En wat hebben we genoten! Jullie barsten beide van de kennis, kookkunsten, gezelligheid, liefde en vooral passie! De afwisseling van workshops, activiteiten, ontspanning en eigen tijd is perfect. Niks moet, alles mag! Het was een waar feestje! 

Wij hebben als stel ontzettend genoten van deze retreat, we vinden dit stiekem zelfs onze beste vakantie ooit! En niet te vergeten; we hebben allemaal lieve mensen ontmoet! Voor altijd in ons hart! ❤️ Nogmaals bedankt!”

Joke en Ed

Bedankt voor jullie prachtige woorden Joke en Ed, en wat fijn dat jullie erbij waren!


Wat een mooie woorden van Monique, dankjewel daarvoor!

Monique zegt:” Als je dit cadeau kunt doen aan jezelf, dat is in een woord: fantastisch!”

Het retreat was volgens haar boven verwachting en heeft haar tools gegeven om ook thuis zelf aan de gang te gaan met gerechten en het invoeren van gezonde gewoontes, omdat ze heeft gezien hoe het kan.

Ze heeft alle kennis en informatie met zoveel plezier opgenomen om in haar huishouden ook beetje bij beetje (kleine) veranderingen aan te brengen.

Monique, het was een eer om jou erbij te mogen hebben, bedankt dat je er was als lieve en vrolijke vrouw!


Justine schrijft: “Het waren goed gevulde dagen met meega veel informatie en sommige gerechten waren verrassend lekker! Ik miste helemaal niets en het was zo heerlijk om helemaal verzorgd te worden! Het bezoek aan POU CLAR en het zwemmen in dat ijskoude water was echt heerlijk! “


Els zegt: ” Het retreat voldeed aan meer dan mijn verwachtingen, ik miste eigenlijk niets! Het allerbeste vond ik de balans tussen rust, voeding, beweging en informatie.”


Roos geeft aan: “Ik ging er redelijk blanco in, maar het retreat voldeed fantastisch aan mijn interesses! Ik vond het fijn dat ik kon kiezen of ik aan het grote aanbod van activiteiten meedeed of niet. De yoga vond ik heerlijk, wat een fijne juf hadden we. Ik heb heeerlijk gegeten, nooit geen hongergevoel en zeker geen behoefte aan zoet! Dat is me enorm opgevallen en dat wil ik vasthouden thuis. Ik heb eigenlijk niets gemist en ik ben zo blij dat ik ben gekomen!


Saskia schrijft: “Het retreat was absoluut boven verwachting! Voor mij een perfecte combi van activiteiten, rustig en actief, ik vond het mountainbiken geweldig door dit natuurreservaat! En het eten was in een woord: FANTASTISCH! Ik verwachtte toch een beetje sapjes en zo ivm detox, maar dat was het zeker niet! De Masterclasses waren afwisselend en sloten goed aan op het retreat. Ik heb geen zin om naar huis te gaan!”


Annemarie laat weten: “De yogalessen waren niet voor mij, maar het zoutwaterzwembad deste meer! Ik heb veel verschillende gerechten en dranken kunnen proberen en deze ga ik thuis zeker maken voor ons gezin. De Masterclasses vond ik gevarieerd en informatief. Het allerbeste vond ik de bewustwording door theorie en proeven in de wirwarwereld van ‘gezond'”.


Jessica ~ “Ik vond het vooral fijn dat ik veel kon vragen en alles zo interactief was. Ik zou het retreat zeker aanbevelen, ik ben mega enthousiast, ik vond echt alles geweldig en heb mega genoten, dank jullie wel voor alles!”


Melanie: “Het retreat overtrof mijn verwachtingen absoluut! Het was enorm leerzaam en ik wil er thuis gelijk mee aan de slag, omdat ik merk dat het me zo goed doet. Ze genoot van de warmte, liefde, kunde en het enthousiasme van Anke en Charlotte en kreeg daar veel energie van.”

Leuk om te weten, inmiddels is Melanie een bedrijf begonnen in bouillon en gefermenteerde producten, om on- en offline te bestellen ~ De Breinkeuken. Hoe leuk is dat?


Choose your language: