fbpx
Lees je mee over de kracht van essentiële oliën?

!Tot 10 augustus ontvang je een tweede diffuser gratis als je de Desert Mist Starterkit bestelt!!

Laten we samen op holistisch olieavontuur gaan!

Er is niets normaler dan in harmonie met de natuur te leven. Je staat op als de zon opkomt en je gaat naar bed als de zon onder is. Met de kippen op stok of een winterslaap houden zijn voorbeelden uit onze taal met een diepere betekenis. Het zijn de dieren die het ons voordoen maar we hebben er niet altijd oog voor. 

Of tijd. Want in onze samenleving is er niet veel tijd of ruimte om in harmonie met de natuur te leven. We moeten zoveel. Vooral van onszelf, maar dat heeft niet altijd in ons gezeten. 

Het is ons met de paplepel ingegeven. Goed luisteren, je netjes gedragen, goed je best doen op school, hoge punten halen, verder leren, nee liever niet iets met kunst of zo, daar wordt je niet rijk van. Ga maar een vak leren, dan kom je er wel. Je papiertje halen, dat is pas belangrijk!

En dan ben je volwassen, heb je 1 of 2 studies of opleidingen (half) afgemaakt en heb je nog nauwelijks contact met jezelf of de natuur. Al je eigen gedachtes en gevoelens zijn je afgeleerd en je bent een bolwerk van aangeleerde kennis en gevoelens. Want we komen op aarde met een missie. Die we vergeten zodra we geboren worden en vervolgens gedurende ons leven weer mogen ontdekken. Het grote avontuur dat jouw leven is! Jij komt niet voor niets nu op het pad van de oliën, de oerkracht trekt aan jou.

Dat betekent dus eigenlijk, dat alle materie, alles wat er is, trilt. De mens bestaat uit cellen en cellen bestaan uit DNA. Hierin hebben wetenschappers lichtdeeltjes ontdekt die een hoge frequentie hebben. Als je ziek wordt dimmen deze en gaat de trillingsfrequentie omlaag. Zelfs gedachten en woorden dragen een trilling met zich mee, zoals dr. Masaru Emoto met zijn waterexperimenten liet zien.

 

Hoe bijzonder is het dan dat er voor iedere toestand van jou, voor iedere frequentie, een passende olie bestaat? Young Living doet al jaren niets anders dan oliën met deze enorme kracht maken en heeft met deze kennis ook blends samengesteld die jouw frequenties kunnen verhogen. Die kennis is er en je kunt dit zelfs meten, daar hebben we de iTovi voor.

Zo kun je je dus weer verbinden met de natuur zonder dat je op dat moment toegang hebt tot bepaalde kruiden of planten. Kun je weer aarden en ervaren wat de kracht van de natuur is, wat jouw kracht is! Uit een flesje. Want bij Young Living gebruiken ze alleen maar planten en kruiden van de hoogste kwaliteit en dat wil eigenlijk zeggen met de hoogste frequentie.

Hoe begin je?

Met jouw starterkit ontvang je de kracht van moeder Aarde die je op ontelbare manieren kunt inzetten om jouw frequentie te verhogen als het nodig is. Bekijk en download onze infogids onderaan de pagina en voel hoe hoog de frequentie is als alle neuzen dezelfde kant opstaan, namelijk de kant van de natuur ❥

Hiernaast staan de oliën uit de starterkit van Young Living afgebeeld. Deze zorgvuldig gekozen oliën ontvang je, samen met de diffuser naar jouw keuze. Het is een investering in jouw leven, in jouw gezondheid, op naar een gifvrij leven voor jou en de wereld!

Want het medicijnkastje ga je niet meer gebruiken. Je vervangt je pijnstillers door, je ondersteunt je spijsvertering optimaal, je slaapt als een roos, verhelpt allergiën en hooikoorts en gebruikt essentiële oliën voor de was en de poets!

Wanneer gebruik je ze?

~ bij het cuppen om nog dieper te kunnen werken en je lijf te ondersteunen tijdens en na de behandeling.
~ in de keuken zijn ze voor mij onmisbaar! Een enkele druppel maakt al zo een verschil in gerechten! Maar denk ook aan vanille of kaneel in gebak, betaalbaar en zo zuinig in gebruik.
~ in de wasmachine want de was wordt schoon en fris zonder giftige stoffen. Zeker voor onze gasten in de lodge belangrijk.
~ in de badkamer gebruik ik de verzorgingsproducten van Young Living. Onder de douche, voor mijn lijf en haren, op mijn huid.
~ schoonmaken in huis en in de lodge doe ik alleen maar met Thieves householdcleamer en soms nog azijn. Ik vind het zo belangrijk dat er geen giftige schoonmaakmiddelen in huis maar ook in de afvoer komen. We hebben een septische tank en die wordt schoongehouden door bacteriën. Dat natuurlijke milieu wil ik zeker niet verstoren
~ ik hou ons huis vrij van mieren door een geheel natuurlijke spray van deze oliën
~ onze hond en kippen blijven gezond en vrij van ongedierte (vlooien, teken en bloedluis) door essentiële oliën

Wil jij ook aan de slag met deze krachtpatsers, thuis of misschien zelfs in je praktijk?

Werken met deze bijzondere oliën is enorm dankbaar. Thuis ervaar jij en/of je gezin enorm veel momenten van rust, opluchting, bevrijding en hulp, maar als je ze gaat inzetten in je dagelijkse werk, dan zijn de resultaten verbluffend!

Zoals ik het ervaar bij cupping, kan alleen al een geur mensen meer open doen stellen. Hun boosheid of frustratie ‘verdampen’ of zelfs klachten vlot verlichten. Het is niet zo dat de oliën aandoeningen per sé genezen. Maar we weten allemaal dat genezing vaak een langdurig(er) proces is en de kans op terugval groot is. Als je dan met een roller, créme of druppels dit proces kunt ondersteunen, dan vind ik dat geweldig. Ik weet hoe het is om met eczeem rond te lopen, de hele dag jeuk te hebben. Anderen hebben veel last van hoofdpijnen of gewrichtsklachten. Ter ondersteuning van jouw behandeling(en) is er altijd een olie te vinden!

Ben jij ook enthousiast en zou je ook anderen willen coachen en helpen ontdekken wat essentiële oliën kunnen betekenen in hun gezin- of beroepsleven? Dan is er altijd plek in ons mooie team en combineer je zo een passie met een inkomen. De een wil haar maandelijkse bestelling terugverdienen en de ander wil nog veel meer mensen bewust maken en kan hiermee een prachtig passief inkomen opbouwen. Neem gerust contact met mij op als je hierover wilt sparren,

Wil je meteen je starterkit bestellen, dat kan! Klik dan hier en zoek jouw kit uit, kun je meteen aan de slag!
Wil je eerst meer weten of ben je gewoon geïnteresseerd, bel, app (0034 633 209 613) of mail me (info@fincatiniso.com) en vraag me alles wat je wilt weten! Ik kan niet wachten om mijn enthousiasme met jou te delen ♡

Lieve groet, Charlotte

Mijn Young Living member nummer is 38109637.

Geef een reactie

Choose your language: