fbpx

Hoi, leuk dat je onze website bezoekt!

Wij, Ralph en Charlotte zijn maart 2022 geëmigreerd naar de Costa Blanca in Spanje. 

Samen hebben we 3 jong volwassen kinderen, Tim, Nicolai en Sophie en zij inspireerden ons voor de naam Finca Tiñiso. Omdat ze allemaal het nest vlogen, hebben we besloten om ons biologische restaurant, The Broth Bar in Maastricht, te verkopen en een nieuw leven te beginnen in dit prachtige land. We hebben ons hele leven in de horeca gewerkt, maar Ralph heeft ook een carrière van 30 jaar in de textielindustrie, die ook in dit gebied in Spanje levendig is. 

Het gebied rond Murcia, ook wel ‘La Huerta de España’ genoemd, heeft een goed terrein en we zijn gelegen tussen Valencia, Alicante en Murcia. Vanuit Maastricht is er een directe verbinding naar Alicante en de rit landinwaarts naar Cocentaina is ongeveer 45 minuten.

We kochten een casa rural, een mooie finca, met een mooi stuk land ernaast, 2 waterputten, olijfbomen, fruitbomen en een zwembad. Er moet een biologische moestuin worden aangelegd als aanbouw van een vakantieverblijf voor gasten. Controleer de beschikbaarheid in onze kalender op de Eco Lodge-pagina. 

We kijken er naar uit om onze emigratie & verhalen met je te delen en hopen je snel te mogen verwelkomen in onze eco lodge!

Choose your language: